Wat vinden andere gasten?

Give a reviewEerst weten wat andere gasten van ons appartement vonden? Lees hieronder reacties van gasten die u reeds voorgingen.
Heeft u zelf in ons appartement verbleven? Laat dan hieronder een reactie achter en vertel ons wat u er van vond. Zo kunnen andere gasten een betere keuze maken. Hartelijk dank!
Wij maken gebruik van Disqus, een van de grootste online discussieplatformen. U kunt uw reactie achterlaten in het veld ‘Discussieer mee’. Vermeld uw naam en e-mailadres in de toepasselijke velden. Vink het vakje ‘Ik reageer liever als gast’ aan en verstuur met de grijze pijl, rechts. Uw reactie is niet direct zichtbaar, maar pas na moderatie door de webbeheerder. Dat kan enkele uren duren.

One thought to “Wat vinden andere gasten?”

  1. Wij – gezin van zes – waren met de Kerst 2016 in het huis in Fiesch. Dat is ons zeer goed bevallen. Mooi, ruim en gezellig appartement dat van alle gemakken is voorzien. De communicatie met de familie Van Dieren verliep zeer plezierig. Zij vertrouwen hun huurders en dat is prettig. De beheerster ter plaatse, mevrouw Minnig, maakte dat wij ons welkom voelden. Aanbevolen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.